Η Παιδεία Παράδοσης με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει την απόκτηση ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κατερίνης Παιδεία Παράδοσης, έχοντας δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στον τομέα της πρόληψης, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής (Automated External Defibrillator – AED) είναι μια φορητή συσκευή που αναλύει τον καρδιακό ρυθμό και αν διαγνώσει κάποιο πρόβλημα το οποίο χρίζει απινίδωσης, τότε προχωράει στην απινίδωση για να επαναφέρει τον καρδιακό ρυθμό στην σωστή συχνότητά του. Ο απινιδωτής είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος να ανανήψει ένα θύμα κοιλιακής μαρμαρυγής.

Μέσα στη σεζόν 80+ μέλη του συλλόγου μας ολοκλήρωσαν τον κύκλο εκπαίδευσης καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, που πραγματοποίησε από κοινού η «Παιδεία Παράδοσης» με το ΕΚΑΒ Πιερίας.

Με υπευθυνότητα, προγραμματισμό και ενεργό ενδιαφέρον απέναντι στο κάθε μέλος του συλλόγου μας, αναλάβαμε μία ουσιαστική πρωτοβουλία, η οποία συμβάλλει στην παροχή πολύτιμης βοήθειας προκειμένου να σωθεί όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη μια ανθρώπινη ζωή. Με την απόκτηση του Εξωτερικού Αυτόματου Απινιδωτή, η Παιδεία Παράδοσης, γίνεται ο πρώτος πολιτιστικός σύλλογος στο νομό Πιερίας που δείχνει έμπρακτα το σεβασμό στη ζωή.

“Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν”

Ιπποκράτης

1 thought on “Η Παιδεία Παράδοσης με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει την απόκτηση ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή

Comments are closed.