Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου “Παιδεία Παράδοσης”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου 2019 ο ετήσιος χορός του πολιτιστικού μας συλλόγου στον χώρο δεξιώσεων Grande Sala στην Νεοκαισάρεια Πιερίας, αφήνοντας την πιο γλυκιά γεύση της δημιουργικής χρονιάς που πέρασε.

Η γιορτή μας πλαισιώθηκε με πολλή αγάπη από άτομα κάθε ηλικίας, μικρούς και μεγάλους, χορευτές του συλλόγου μας, και γενικότερα φίλους της παράδοσης. Όλοι μαζί διασκεδάσαμε σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο και άνετο χώρο , με πολύ καλό φαγητό και καλή, ποιοτική, παραδοσιακή μουσική.

Τη γιορτή μας “άνοιξαν” οι μικροί μας χορευτές παρουσιάζοντας χορούς από όλη την Ελλάδα, γεμίζοντας τον κόσμο με χαρά, ζωντάνια και περηφάνια για τα νιάτα “θεματοφύλακες” της πλούσιας χορευτικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Συνοδεία των μικρών μας χορευτών… ο Γιάννης Μαύρος στο κλαρίνο, ο Γιώργος Δρικούδης στο ακορντεόν, ο Νεκτάριος Κοσμίδης στο βιολί, ο Χάρης Πορφυρίδης στο λαούτο και το εξαιρετικό στο είδος του μουσικό σχήμα “Θρακόμελο”, οι οποίοι απέσπασαν μαζί με τους μικρούς μας χορευτές, το θερμότερο χειροκρότημα του κόσμου.

Ο χορός και το τραγούδι κράτησαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες, απόδειξη του ότι οι ακόλουθοι της παράδοσης είναι πολλοί και είναι εδώ!

Περήφανοι για το έργο μας και την απήχησή του, συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον, περισσότερη όρεξη και προσπάθεια για εξέλιξη σε ό,τι αφορά την προβολή και προώθηση της μουσικοχορευτικής παράδοσής μας, συμβάλλοντας με τον τρόπο μας στη διατήρηση και διάδοση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Από την “Παιδεία Παράδοσης” σας ευχαριστούμε όλους για την έμπρακτη στήριξη!