Ξεκινάνε οι εγγραφές στην Παιδεία Παράδοσης

Οι εγγραφές μας ξεκινάνε… Ο σύλλογος Παιδεία Παράδοσης ανοίγει τις πόρτες του για να δεχτεί μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι γεμάτο ήχους, βήματα και οχι μόνο. 

Από τη Δευτέρα 14/9 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 18:30 – 20:30 στον χώρο του συλλόγου σας περιμένουμε για την εγγραφή της καινούριας μας χρονιάς.

Λίγο διαφορετική η καινούργια αυτή χρονιά, από ότι οι προηγούμενες, τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής και συλλογικής υγιεινής που προβλέπονται. Ενδεικτικά αναφέρονται:

  1. Ολιγομελή τμήματα με βάση τα τετραγωνικά του χώρου διδασκαλίας (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
  2. Αερισμός επί 15λέπτου της αίθουσας διδασκαλίας μεταξύ των μαθημάτων.
  3. Οι χορευτές θα προσέρχονται ακριβώς στην ώρα έναρξης των τμημάτων τους και θα αποχωρούν αμέσως μετά τη λήξη τους, χωρίς περαιτέρω παραμονή στο χώρο.
  4. Υποχρεωτική απολύμανση των χεριών κατά την είσοδο στον χώρο του συλλόγου (διάθεση αλκοολούχου αντισηπτικού με αντλία στην είσοδο του συλλόγου) και προαιρετικά χρήση μάσκας.
  5. Αυστηρή τήρηση της απαιτούμενης απόστασης ανάμεσα στους χορευτές – δασκάλους.
  6. Δε θα γίνεται χρήση του WC, εκτός έκτακτης ανάγκης (ιδιαίτερα για τους ανήλικους μαθητές), ούτε της κουζίνας.
  7. Τους ανήλικους χορευτές θα παραλαμβάνει από τους συνοδούς τους ο δάσκαλος και θα τους παραδίδει στους συνοδούς τους, μετά το πέρας του μαθήματος, χωρίς οι συνοδοί να εισέρχονται στο χώρο του συλλόγου. 

Τα μαθήματά μας ξεκινάνε τη Δευτέρα 28/9/2020

Παρακαλούμε τα μέλη και τους χορευτές, να σεβαστούν τα παραπάνω μέτρα και όσα ενδέχεται να απαιτηθούν ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας, ώστε να προστατεύσουμε όλοι μαζί την υγεία των ανθρώπων της «Παιδείας Παράδοσης» καθώς και των οικείων μας!